Dianetics Sample
LÄS

Det som obestridligt är den mest lästa och inflytelserika bok som någonsin skrivits om sinnet, har Dianetik fortsatt vara en bestseller i över 50 år, med
över 20 miljoner exemplar sålda.
Den innehåller den fullständiga beskrivningen av det reaktiva sinnet den tidigare okända källan till alla
dina problem, din stress, olycka och osäkerhet. Dianetik får bort det reaktiva sinnet. Det är det enda den gör. Dianetik används i över 160 länder och förbättrar dramatiskt och permanent folk från alla delar av samhället.

 • Finn nyckeln till den oändliga potential som ditt sinne besitter
 • Utplåna skadliga upplevelser så att de aldrig påverkar dig igen
 • Finn personen som du alltid velat lära känna - dig själv.
 • Ta reda på mer »
  Dianetics Audiobook
  LYSSNA

  Blixten från en klar himmel som startade en världsomfattande rörelse. För här är L. Ron Hubbards banbrytande bok som presenterar hans upptäckt av det reaktiva sinne som ligger bakom och förslavar människan. Det är källan till dina mardrömmar, orimliga rädslor, upprördheter och osäkerhet. Och här presenteras sättet för hur man blir kvitt det och uppnår det länge eftersträvade målet Clear.

  Ta reda på mer »
  How to Use Dianetics Film
  SE

  Denna film presenterar boken Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen, begrepp-för-begrepp, och är en visuell guide till det mänskliga sinnet. Den innehåller alla upptäckterna och beskriver steg-för-steg alla metoder så att man får fullständig förståelse och kan sätta igång med detsamma.

  Ta reda på mer »
  How to Use Diaentcis Kit
  BÖRJA

  Det fullständiga paketet för hur man använder Dianetik innehåller allt man behöver för att inleda sitt auditeringsäventyr och starta på vägen till Clear, inklusive steg-för-steg-instruktioner, Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen i pocketformat, filmerna Hur man använder Dianetik på dvd, Dianetik – föreläsningar och demonstrationer på cd, och Hur du använder Dianetik – procedurguide

  Ta reda på mer »

  • L. Ron Hubbard

   Det finns bara två kriterier på ett liv som levts väl, sade L. Ron Hubbard en gång: Gjorde man det man avsåg att göra? Och var människor glada för att man levt? Hans samlade livsverk, vilket inbegriper mer än 12 000 skrifter och 3 000 inspelade föreläsningar om Dianetik och Scientologi, står som svar på det första kriteriet.

   Ta reda på mer »
  • Kontakta en auditör

   Dianetik-center och Dianetik-auditörer* existerar världen över. De erbjuder introduktionstjänster och kan hjälpa dig påbörja din resa, eller få igång dig på ditt äventyr i Dianetik.

   För att lokalisera närmaste Dianetik-center eller Dianetik-auditör, fyll i följande information till höger.

   Försäkra dig om att skriva in ditt namn, postnummer och din e-postadress så att vi kan lokalisera närmaste Dianetik-center eller Dianetik-auditör, och kan besvara ditt meddelande.

   *Auditör: Den individ som tillhandahåller Dianetik-terapi. Att auditera innebär ”att lyssna” och även ”att beräkna”.

   Ta reda på mer »